tisdag 25 januari 2011

Idag är jag sur!

Så just därför tänker jag skriva av mej allt så kanske det iaf känns lite lite bättre. Är så trött på att vara hemma just nu, Thea har ni 2dagar varit jätte kinkig och gnäller och ska bäras hela tiden (stort tack till den som uppfann bärselen, vad faaan gjorde dom innan den iden kom??) och jag försöker hinna med allt här hemma med städning, tvätt, disk, plock och fix, och rasta hund, mata, byta, leka, söva osv osv.. Känns som jag inte räcker till :( och att jag inte får nån hjälp alls sårar mej faktiskt något enormt mycket, för att ta ut soporna när man ändå går förbi soptunnan det är ju ingen stor sak direkt men inte ens dom kommer ut.. Så allt ansvar och allt som ska fixas på mej, dag som natt, för när man är mammaledig (jag hatar det ordet för ledig är man ju fanimej inte!) så har man ju jour dygnet runt, man kan inte ta rast eller lunch paus eller få sova hela natten som man gör när man jobbar, så har man flera barn och speciellt kinkiga barn så är det faktiskt tuffare att gå hemma med barn än att jobba!

Jag älskar mina barn och jag älskar att få vara hemma med Thea, det är absolut inte det, men vissa perioder är jobbigare än andra, speciellt när man börjar känna sig sliten.. Skulle vilja klona mej flera gånger varje dag för jag räcker lixom inte till, Cesar behöver ut och busa och få gå på lång promenad, och Thea behöver ju sitt, och den veckan man har alla barnen så är det två till som kräver sitt och då vill man verkligen klona sig och få vara en bläckfisk.

Det är super tur att man har en sån snäll hyresvärd som håller på att fixa diskmaskin åt mej, det kommer underlätta en heldel :)

Nästa vecka fyller Ida år, så jag måste hinna ta mej in till örebro innan fredag och leta efter Klackskor för det står högst upp på hennes önskelista :)

Och imorn ska Thea till Bvc och få vaccin spruta, och hon blir väll inte mindre kinkig efter det, det är i såna här perioder, jag får övertala mej själv rejält om att det faktiskt var en BRA ide att sluta röka (har ju varit rökfri snart 9veckor) så suget som starkast i dessa jobbiga perioder, men jag har ju klarat mej hittills just för att jag är envis, att vara envis är en bra egenskap men det kan oxå vara ens egna fall..


********************************

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
En 29årig Trebarnsmamma, som lever för sina barn.